Din kaffe brygges

vent venligst...

Velkommen til Coffee Empire

Coffee Empire er en kaffebar i hjertet af Valby.

Hos os finder du alt godt til sjælen. Vi udvælger og benytter kun de bedste ingredienser, så du som kunde, bare skal læne dig tilbage og nyde vores fantastiske udvalg.

Vores centrale beliggenhed i Spinderiet, Valby gør os til det perfekte valg, når du trænger til en pause midt i dagens gøremål. Vi bestræber os på, at skabe et hyggeligt miljø, hvor vores kunder kan nyde en kop kaffe i ro og mag.

Vi ser frem til at betjene dem.

Koncept

Hos Coffee Empire, høre du os ikke tale om vores vision eller mission.

For os er dette "virksomheds" tale. I stedet omtaler vi ønsker, erfaringer og værdier.

Vi bestræber os på, at være et fristed i din travle hverdag, hvor du bliver ekstraordinært forkælet med oplevelser, der fodre sjælen.

Lyder det snobbet? Vi mener det ikke. Vores kerneværdier holder os på jorden og sikre, at vi er i stand til at realisere vores ønsker og levere ekstraordinære oplevelser hver eneste dag.

Vores Kaffe

Coffee Empire beskæftiger sig kun med de mest pålidelige leverandører på markedet.

Vi sikre, at vores leverandører rister hver slags kaffe separat, da hver kaffe har sin egne karakteristika, som derefter blandes sammen, for at opnå den højeste kvalitet og aroma til din kaffe.

Omhu og opmærksomhed på ristnings processen og mange års erfaring, er de grundlæggende elementer, som frembringer smagen og den særlige aroma, hvilke er vores blandingers kendetegn. Den meget omhyggelige udvælgelse af den rå kaffe, er afgørende for en fremragende espresso smag.

coffee bag with beans
coffee plant

Bæredygtighed

Når folk tænker på "grøn" i dag, tænker de fleste på miljøet, og hvilke påvirkninger, hvad enten det er positive eller negative.

At være "grøn" er ikke længere en trend. Det er en måde at leve på, som forhåbentlig vil forbedre vores liv "en plastikflaske mindre på lossepladsen" ad gangen.

Coffee Empire stræber efter, at varetage en række miljømæssige og bæredygtige metoder for at lade sine kunder vide, at en person (eller en virksomhed) kan gøre en forskel.

Desto flere produkter vi køber fra bæredygtigt landbrug, desto mindre bliver købt fra gårde, der har usikre arbejdsvilkår og ikke-bæredygtige dyrkningsmetoder.

Stamgæster

Hos Coffee Empire er vores kunder ikke bare et ansigt.

Vi belønner vores loyale kunder med hver tiende kop kaffe på husets regning. Dette gør vi, fordi vi sætter pris på dig og den tid du afsætter for, at besøge os i din travle hverdag.

Derfor yder vi vores bedste for, at skabe et miljø, hvilket føles som hjemme, når du er på farten.

coffeeshop guest

Anita

Hos Coffee Empire føler jeg, at man altid er velkommen og deres høje service niveau er med til at gøre oplevelsen fuldendt.

Deres centrale beliggenhed, høje kvalitet og lækre kager gør Coffee Empire et besøg værd. Her er altid god stemning og højt humør.

coffeeshop guest

Jimmi

Coffee Empire har uden sammenligning verdens bedste Caffe Latte, personaltet er super søde og serviceminded.

Her er altid en god stemning og det er et fantastisk sted, at mødes med vennerne.

Hos Coffee Empire husker personaltet en og man føler sig altid som en ”Very Important Person”.

coffeeshop guest

Steen

Jeg elsker at komme hos Coffee Empire, for at geare ned og stresse af efter en travl dag. Jeg nyder virkelig deres kaffe og deres andre kvalitets produkter.

Coffee Empires atmosfære og stemning er en fantastisk inspirationskilde og et godt sted at samle sine kreative idéer.

Her er altid skønne værter og gode venner.

coffeeshop guest

Louise & Gitte

Hos Coffee Empire er der altid hyggeligt, god kaffe og altid en god stemning og så er personalet altid søde og smilende.

Coffee Empire har mange forskellige drikkevarer kolde, som varme. Deres bagværk er super lækkert og af højeste kvalitet.

Det bedste ved Coffee Empire er deres store udvalg og når man først har besøgt dem, får man lyst til at komme igen.

coffeeshop guest

Johnny

Coffee Empire er bare stedet, hvor man skal slå sig ned, hvis man holder af enestående kaffe og snacks.

De tilbyder et bredt udsnit af kvalitets produkter. Deres Caffe Latte er den bedste jeg har smagt og den alene gør Coffee Empire et besøg værd.

Deres betjening er sublim og lignende niveau opleves yderst sjældent.

coffeeshop guest

Michelle

Hos Coffee Empire er betjeningen altid i top og man føler sig hjemme i deres fantastiske omgivelser der er med til, at bidrage til en dejlig afslappet atmosfære.

Deres store udvalg af kaffe og kager indeholder et bredt udvalg af spændende smagsnuancer, hvor kvaliteten altid er i top.

Deres betjening er ligeledes fantastisk og altid smilende.

coffeeshop guest

Richard

Personligt nyder jeg, at komme på Coffee Empire, da de servere en fantastisk kop kaffe i et afslappende miljø, som er den perfekte måde at køle ned efter en hektisk hverdag.

Coffee Empire er meget kvalitetsbevidste og byder kun deres kunder produkter af højeste kvalitet.

Coffee Empires afslappende miljø og centrale beliggenhed er med til, at gøre oplevelsen fuldendt.

coffeeshop guest

Tobias

Det er mit lille åndehul i en travl hverdag. Hos Coffee Empire er der ingen stress eller deadlines, kun gode friske madvarer, fantastiske mennesker og byens bedste kaffe.

Her er altid en fantastisk stemning, godt humør og man kan altid få et godt grin og en god snak til sin kaffe.

coffeeshop guest

Peter

Jeg kommer her tit med min far for, at tilbringe noget kvalitetstid sammen. Coffee Empires udvalg passer til alle mennesker lige meget, hvilken aldersgruppe man tilhører.

Når jeg er her får jeg altid deres kakao med skumfiduser og en af deres fantastiske kager. Det er virkelig lækkert.

Coffee Empire er helt bestemt et sted man burde komme og hygge sig med sin familie.